Marinvent   •   Tjenester

MARINVENT produserer puteinnredninger, interiør, eksteriør, stoler og bord/stolsøyler og annet maritimt tilbehør. Produksjon/utvikling foregår i bedriftens nye lokaler hos FLAK AS i Sørlandsparken samt hos våre partnere i Østen. Vår visjon om å bli Nordens mest attraktive leverandør forplikter oss og ha fokus på kundens ønsker og behov. Vi tilbyr produksjon etter standard maler, men også etter egne mål/maler/mønster. Mal arkivet er betydelig og inneholder over 2000 ulike originalmaler! Vi legger stor vekt på materialvalg og en moderne og effektiv maskinpark. Vårt team består av dyktige medarbeidere og håndverkere med lang erfaring som er et av våre fremste konkurransefortrinn. Vårt mål er å ivareta våre kunders behov til kvalitet og komfort og ikke minst vil rett pris til rett tid alltid stå i fokus.

MARINVENT har en betydningsfull posisjon som produsent av interiør/eksteriør/puteinnredning for High Performance og lystbåtmarkedet. Dette har gitt oss oppdatert informasjon om moderne design og kvalitetskrav. 

MARINVENT har et konstant mål om nyskapning, utvikling og høy kompetanse. Et hvert nytt produkt som leveres skal ha de høyeste krav til funksjonalitet og kvalitet. Våre kunder skal erfare trygghet og valuta for pengene, også i tiden etter at produktene er levert.Vi tilbyr også spesialløsninger gjennom en god kommer vi i fellesskap frem til de gode og funksjonelle løsningene.

MARINVENT har et godt og tradisjonsrikt samarbeid med leverandører og produsenter i b. l. a. Kina. Dette gir oss god tilgang på råvarer, formutvikling, ingeniør arbeid, prosjektutvikling, 3D/AutoCad og produksjon.