Marinvent   •   Om oss

MARINVENT sin visjon ønsker med de mest inspirerende, funksjonelle og bærekraftige løsningene å bli en av Nordens mest attraktive leverandør. Vi produserer puteinnredninger, båtstoler, bord/stolstativer og tilbehør til båtindustrien, grossister og forhandlere.

Forretningsideen til MARINVENT bygger blant annet på å tilby produkter som i pris, kvalitet og design henvender seg til et bredt spekter av båtbyggere og maritim industri.

Ikke uten grunn kaller vi det ”COMFORT ON BOARD” ved å tilpasse oss våre kunders behov og tilstrebe innovative løsninger, optimalisert strategi og fokusere på en høy kompetanse.

Våre medarbeidere og samarbeidspartnere har en lang og bred erfaring og jobber kontinuerlig med produksjonsutvikling og er stolte av sitt fag. Det trygger vår tradisjon og ivaretar våre kunders krav til kvalitet og komfort.

I tillegg til vår produksjon/utviklingsavdeling i Norge/Kristiansand har vi også produksjonsavdelinger i Kina/Shanghai. Dette gjør det mulig og kombinere ingeniørarbeid, 3D tegning, prosjektering fra utvikling til ferdig produkt, til profitable priser, samt tilgang på et unikt utvalg av råvarer.

Vi selger kun til båtutstyrsgrossist og båtbyggere/industri.
Det er ikke mulig for privatkunder å kjøpe direkte av oss.